marți, 4 septembrie 2007

Calitatea livrabilului

Azi-noapte, in timpul uneia dintre deja celebrele mele insomnii, pe care mi-o consumam cu spor la televizor, il vad pe Aurel Vlad-sculptor, ca spune despre creatii nereusite urmatorul lucru: citez din memorie-> Ce faci cu lucrarea ta, daca ea nu iti transmite energia pe care tu ai investit-o in ea? Sunt doua posibilitati: daca esti lucid, o pastrezi si folosesti parti din ea in lucrari ulterioare. Dar daca nu esti prea lucid (prin "lucid" inteleg "calm"), atunci o distrugi.
De dimineata mi-am reexaminat creatia literara. Cateva dintre poeziile mele erau niste porcarii sinistre. Le-am dat imediat scurt "delete". Si asta voi face si de acum incolo. Nu am incotro daca vreau sa obtin o calitate corespunzatoare a livrabilului meu.

Un comentariu:

Anonim spunea...

buunn! Şi de unde şti tu că următoarea ta poezie nu va fi mai proastă decât una din cele şterse. Nu sunt de acord cu tine. Dacă ţi le-ai păstra ai avea de ce/cine să râzi mai târziu, în plus ai vedea dacă acum te apropii mai mult (sau te-ai îndepărtat) de ce ai vru să spui.

 

Blog Counter