joi, 10 decembrie 2009

de dichis 2





cateva dintre piesele ce compun bling-ul meu cel de toate zilele. mai frumos spus, les joux-joux
In prima poza, pe sfestincul de lemn pictat de la Acaju se gasesc clame de par luate de ani de zile (6-8) de la Meli Melo, cercei din plastic cu Hello Kitty si pietre pictate manual, primite sau cumparate din Sighisoara.
A doua poza e cu piticul austriac de paza de inelele care se vad si mai bine in poza nr. 3. Ele sunt absolut deloc pretioase, dar foarte frumoase. Gasim un inel din argint, mare si dantelat, cumparat din Iasi dupa ce l-am vazut la prietena mea Mona si am innebunit. Era in perioada iilor:) Give me a break! Alt inel este de argint cu piatra ovala de hiacint. L-am vazut de o mie de ori si nu ma mai hotaram sa-l cumpar, dar nici nu se vindea. Culmea imi venea perfect. Eu gasesc mai greu inele sa imi vina, cele mai misto sunt de regula marimi mai mari. Si l-am primit cadou in cele din urma. Mai am un inel din sarma imbracata in pietricele mici colorate, luat de la un targ organizat la Muzeul Taranului Roman, este foarte vesel si frumos si reglabil. Merge perfect cu bratara de picior din aceleasi margele vesele. Iar ultimul inel achizitionat este din metal comun, foarte foarte mare, acopera 3 degete si este o floare dantelata. A costat 10 ron si l-am luat de la Stradivarius.
Poza nr 4 contine cateva lanturi, din metal comun. Cel cu inimioara e de la Accesorize, acum costa 80 de ron dar eu l-am gasit mult mai ieftin acum un an, pe vremea asta. Cum se reduc preturile la noi nu voi sti niciodata. Inimioara nu se deschide. Toata lumea ma intreaba asta si din pacate nu este posibil sa o deschizi. Lantul cu bile mov din plastic este de la Pull & Bear. Are si el un an vechime, este foarte lung, ajunge pana in talie si imi place enorm. Mai gasim in cos doua perechi de cercei. Cei cu email roscat sunt vechi de aprox. 6 ani, luati de la un butic din Mall, de la Iasi. M-au costat o avere la vremea aceea, dar cred ca eram mandra ca mi-i cumparam din bursa. Plus ca abia incepuse moda cerceilor candelabru si eram bucuroasa ca ma inscriam in trend. Ceilalti cercei, din lemn pictat cu frunzulite din metal,sunt opera unei fete dragute, si i-am cumparat pentru 25 de ron de la un targ vintage din La Scena. Au doar 2 luni.:) Astea sunt cateva dintre bijoux-urile mele.

2 comentarii:

Hiacint spunea...

Sunt foaaaarte frumoase, sa le porti tot cu drag si sa mai aduni poveste frumoase cu bijuterii!

mariuca macovei spunea...

Multumesc mult draguta:) Am vazut ca si tu esti o fetita frumoasa si dichisita:)O sa mai am povesti cu joux-joux-uri :)

 

Blog Counter