marți, 13 octombrie 2009

De weekend


Am iesit sambata la o plimbare indelungata cu bicicleta mea cu nume de intelepciune (Sophia). E mov cu argintiu, are flori stilizate pe cadru, si cos:) Am primit-o in dar de ziua mea si sunt tare mandra de ea. La scurt timp dupa ce am pus manuta pe ea, am accesorizat-o cu un claxon haios. Mic si cochet. Si cum ne plimbam sambata cu bicicletele in Titan, trecand pe langa parc am zarit in gazonul verde-nou plantat cateva litere mari, albe. Ele spuneau:"te iubesc. vreau sa fii sotia mea". Am zis in sinea mea ca e kitch, dar apoi mi s-a parut dragut. Sa te duca omul tau la o plimbare prin parc si sa-ti zica. Auzi? Hai sa ne oprim un pic aici. Ia uite. Au pus astia gazon nou:P Sau asa ceva

Apoi pe o alee de langa literele mari si albe era o nunta propiu-zisa. In strada, in parcare stateau soferii si cine stie mai cine, mancand din prajiturile proaspetilor insuratei, cu cutiile de desert sprijinite de genunchi:)

Am oprit la o cafenea sa iau un espresso, era un frig de imi inghetasera urechile, si am stat la terasa cu ochii pe bicluta mea sprijinita de gard. Cand au aparut doi proaspat casatoriti, cu alaiul restran, pentru o sedinta foto inedita, la terasa. Si da, bineinteles ca i-am imprumutat mirelui bicicleta sa o foloseasca pe post de recuzita:) Nu stiu de ce a ales o bicicleta de fete totusi:)

4 comentarii:

hedwig spunea...

mara draga...sa stii ca e un semn :P

mariuca macovei spunea...

da, e un semn ca ar trebui sa schimb ruta pe care o parcurg cu bicicleta:P:)))))

hedwig, long time....dude:) how have u been?:)

hedwig spunea...

me? waiting blog-news from you :p

daca vezi o mireasa,e cu noroc;daca vezi un mire,e dublu noroc :P this is the sign

mariuca macovei spunea...

bai frate, cat noroc sa ma copleseasca?:)))) am vazut aproape zilnic nunti in ultimul timp.

 

Blog Counter