marți, 13 octombrie 2009

Pentru sufletu mieu dar si pentru al vostru

Am vazut in ultima saptamana o multime de filme superbe. De aceea vin si recomand acum
1. Rumble Fish, genial regizat de F F Coppola, cu multi ani inainte sa fi existat Sin City, dar capabil de aceeasi imagine si atmosfera. Superb si jocul multor tineri actori faimosi acum, si mai putin atunci: Nicholas Cage,Mickey Rourke, Diane Lane, Chris Penn, Matt Dillon. Mai multe detalii aici.

2. O alta revelatie, de care auzisem demultisor dar nu se gasea de luat mai pe nicaieri, ar fi Big Fish. Stiu, tot cu pesti e, dar nu e aceeasi mancare. Film cu iz de mit subacvatic care mi-a starnit oarecari amintiri legate de Iona (un coleg de clasa a scris la teza dintr-a 12-a incontinuu despre monstrul Marin, cu m mare, ca el credea ca pe monstru il chema Marin:)))sau despre Lostrita lui V Voiculescu. In tot cazul, o capodopera in regia lui Tim Burton si care strange la un loc mai multi actori fabulosi si o poveste de basm n-are cum sa dea chix. E din seria "extra". Mai multe detalii aici

3. Si ca sa inchei magistral, Andreea baby, la recomandarea ta bunatate de film, The Boat that Rocked, un film din 2009 cu multa actiunea din anii 60', multa muzica buna, actori senza, rasete inteligente si poveste care te misca. Din categoria "frumos-frumos", puneti mana si descarcati-l de pe filelist sau urmariti cand apare in cinema. Pentru detalii mergeti aici.

Niciun comentariu:

 

Blog Counter