miercuri, 14 octombrie 2009

Gee weez!!

Exact asa am simtit sa exclam astazi la G50, Meet the Thinkers, eveniment organizat de cei de la Publica, impreuna cu Fundatia Friends For Friends. Gala a fost sustinuta in cadrul Crowne Plaza si a constat intr-o serie de prezentari geniale, culminand cu dezvaluirea topului celor mai mari 50 de gaditori business pentru anul 2009. Topul se intocmeste o data la 2 ani si anul acest puteti afla cine este no. 1 aici.

Dintre cei care au conferentiat, cel mai spectaculos a fost de departe cuplul gigantic-nebunatic format din Kjell Nordström si Jonas Ridderstråle, autorii cartilor Funky Business, Karaoke Capitalism si Funky Business Forever. Dar eu am fost egal impresionata si de Michael Jarett. Henry Stewart ne-a facut sa ne miscam de colo-colo, prin speech-ul sau interactiv si amuzant, introducand tips & tricks in timp ce ne facea sa reflectam asupra alegerilor noastre in calitate de manageri sau angajati. Des Dearlove si Stuart Crainer au moderat excelent interludiile si au facut toata experienta si mai amuzanta si plina de interes si emotie.

Organizarea a fost fara cusur, de la inregistrare, cafea, pana la kit-ul de conferinta foarte generos (incluzand o geanta cross-over, ultima carte a suedezilor teribili Kjell si Jonas, un pix Lexon si alte printuri, pana la masa de pranz servita la timp, si foarte gustoasa. Obs! Mancarea e mai buna din p meu d v decat cea de la Mariott:), So, inca un plus pentru locul ales). Asadar adaugam oportunitate grozava de networking, in companie selecta, plus Knowledge si obtinem reteta perfecta pentru o zi grozava!

Nu uitati sa accesati site-ul editurii publica pentru multe din cartile celor mai tari 50 de ganditori, in traduceri bine facute si editate in conditii excelente, si fiti pe faza si pentru urmatoarele proiecte ale Fundatiei Friends For Friends.

Niciun comentariu:

 

Blog Counter